
Eenvoudig te bereiden in 3 stappen

Stap 1
Pak een kopere mug (tumbler) en vul deze tot de rand met ijs.
Stap 2
Voeg de Bols Genever, limoensap en Angostura bitter hierbij en top dit af met Thomas Henry Ginger Beer.
Stap 3
Roer het geheel even kort door. Garneer de cocktail af met ijs en een limoenschijfje.
Ingrediƫnten
- 40 ml Bols Genever
- 20 ml Limoensap
- 100 ml Thomas Hengry Ginger Beer
Garnering
- Schijfje limoen, Angostura bitter
Tools
- Tumbler
- Glas
- Jigger
Flavour
Kruidig, Fris, Intens
Bols Genever Barrel Aged
Bols Genever Barrel Aged is een gelimiteerde Amsterdamse genever, minimaal 18 maanden gerijpt in Franse eikenhouten vaten, wat zorgt voor een zachte, rijke smaak met hout-, vanille- en abrikoostonen. Deze genever is perfect voor het traditionele kopstootje met blond bier en voor cocktails zoals de Dutch 'n Stormy.
Meer informatie over Bols Genever Barrel Aged