Eenvoudig te bereiden in 3 stappen

1

Stap 1

Schenk de Monkey Shoulder in een met ijs gevuld groot glas.

2

Stap 2

Vul de rest van het glas met (Thomas Henry) Ginger ale.

3

Stap 3

Knijp het sinaasappelschijfje uit boven het glas, voeg toe en roer kort.

Ingrediƫnten

- 40ml Monkey Shoulder Whisky

- 150ml (Thomas Henry) Ginger Ale

- 1 sinaasappelschijfje

Garnering

- Sinaasappel

Tools

- Wijnglas

- Jigger

- Spoon

Flavour

Zoet, Intens, Fruitig

Monkey Shoulder

Monkey Shoulder levert geen apenstreken; met drie Speyside single malts uit de bakermat van de whisky is Monkey Shoulder ?s werelds eerste triple malt, blended malt of vatted malt, en vooral geen blended whisky, omdat er geen druppel graanwhisky wordt toegevoegd. Monkey hangt graag rond in een glas met enkel een ijsblokje, maar mengt door zijn soepele karakter het liefst mee in whisky-cocktails. De naam Monkey Shoulder is ge?nspireerd op de blessure die de vakmannen uit de distilleerderij opliepen. Door het langdurig omscheppen van de gerst kregen velen een schouderblessure, ook wel een Monkey Shoulder genoemd.

Meer informatie over Monkey Shoulder