The Macallan

The Macallan is een distilleerderij met een rijke geschiedenis in het kloppend whiskyhart van Schotland. The Macallan staat op een landgoed van ruim 150 hectare aan de Spey-rivier. Daar groeien ze gerst, distilleren ze spirit en bovenal: daar rijpt de whisky. Tijdens de rijping verkrijgt The Macallan het grootste deel van de smaak en zelfs al haar kleur. The Macallan vertrouwt uitsluitend op de natuurlijke eigenschappen van enkel de allerbeste eikenhouten ex-sherryvaten. Deze geven tonen van (gedroogd) fruit, noten en specerijen aan de whisky.

Het naadloos combineren van innovatie met vakmanschap. Dat is waar het Whisky Mastery Team van The Macallan verantwoordelijk voor is, door het voortzetten van de buitengewone toewijding aan uitzonderlijke kwaliteit waar The Macallan sinds 1824 bekend om staat. Onder Leiding van master whisky maker Kirsteen Campbell is dit team eindverantwoordelijk voor de karakteristieke en geprezen single malts die door The Macallan worden geproduceerd.

Producten