The Balvenie Stories 26YO Dark Barley

A DAY OF DARK BARLEY
Het verhaal van Malt Master David Stewart die brosse gerst gebruikt om een Balvenie te maken met sterke tonen van eiken en rook.

De Balvenie distilleerderij is gebouwd op verhalen. Ze zijn ons bestaansrecht. In een industrie waar alles gecodificeerd is, schrijven we niet veel op. In plaats daarvan, geven we onze kennis door, van de ene persoon naar de volgende, verhaal voor verhaal…
Verhalen zijn menselijk, ze geven betekenis en emotie aan rationele gebeurtenissen en ideeën, door ons op een eenvoudige manier te verbinden. Ze zijn de manier waarop we ervaringen, feiten en nieuwe ideeën verwerken, ze bepalen onze emoties, van onnozel tot inspirerend, grappig en verdrietig.
De Balvenie Stories zijn uniek en onverwacht, en dat is precies hoe we ze willen vertellen. Het zijn verhalen die nooit twee keer hetzelfde worden verteld.
Deze range is gemaakt om de verhalen van onze community te vertellen en hierdoor de mensen achter onze whisky centraal te stellen. De focus op hun verhalen rondom de productie van onze whisky karakteriseert ons en maakt The Balvenie uniek.
Elk van The Balvenie Stories wordt vergezeld door een luisterboek, de verhalen die whisky tot leven brengen: www.dayofdarkbarley.com

Categorie: Tag: