Hendrick’s Gin eert de koning der cocktails met de minuscule ‘Tini Martini’

In Nieuws by Maxxium Nederland

Een miniem idee met immense betekenis
Van 11 t/m 17 maart 2019 viert Hendrick’s Gin, in samenwerking met Pulitzer’s Bar, Amsterdam Cocktail Week. Op tegelijkertijd grootse en kleine wijze brengen zij een ode aan de meest verfijnde der cocktails, de martini, met de grand arrival van de minuscule Tini Martini.

Hendrick’s Gin eert de klassieke cocktail door hem op geheel eigen (en kleine) wijze te presenteren aan zowel de martini-connaisseurs als de onwetende liefhebbers in spe. Alle kleinste drankjes zijn te nippen onder het genot van microscopische spelletjes en entertainment.

Op dinsdag 12 maart en woensdag 13 maart zullen twee internationale bartenders en grootheden zich aansluiten bij het team van Pulitzer’s Bar en diens missie om samen met Hendrick’s Gin een beetje extra martini toe te voegen aan het hier en nu. Op 12 maart eert Giorgio Bargiani van The Connaught Bar, #5 The World’s 50 Best Bars 2018, de klassieker met zijn microscopische signature serve. De 13de volgt Alessandro Palazzi, de martini maestro en befaamd bartender, met een eigen miniatuur martini. Een selecte groep bartenders wordt daarnaast tijdens een exclusieve masterclass op 12 maart, ‘The Art of the (Tini) Martini’, meegenomen in de wereld van Bargiani en Palazzi. 

Gedurende Amsterdam Cocktail Week zijn de mini martini’s (o.a. met de limited edition Hendrick’s Orbium) te proeven in Pulitzer’s Bar, geserveerd door Andrei Talapanescu en zijn team.  

Meld je aan via de eventpagina op Facebook of neem een kijkje op de website van Amsterdam Cocktail Week.

Honey, we shrunk the ‘tini.