Hendricks Gin nieuwste giftpack

Hendrick’s Gin nieuwste giftpack

In Nieuws by Maxxium Nederland

Eén kopje cocktail, alstublieft!

Tipsy theefeestjes met Hendrick’s nieuwste giftpack

Ieder jaar presenteert ‘s werelds wonderbaarlijkste gin een minstens zo buitengewone giftpack. Hendrick’s Gin geeft dit jaar haar meest geliefde groente een buitengewoon podium met het ‘Secret Order’ giftpack. Het nieuwste limited edition cadeau onthult de geheimen van de komkommerorde: ongewone dranken in een sprookjesachtige kop en schotel. Er zijn twee designs te verzamelen voor beschonken thee-soireetjes. Hendrick’s ‘Secret Order’ is voor een richtprijs van €35,99 te koop bij Gall&Gall, Sligro en betere slijterijen.

Die doorsneedrinkebroers mogen dan het glas verkiezen voor hun gincocktail, wonderlijke ginnippers volgen het voorbeeld van Hendrick’s geheime orde: gin in porselein. Het Secret Order giftpack bestaat uit een 70cl fles Hendrick’s Gin met wonderschone kop en schotel. Het servies komt in twee verschillende designs, zodat ginliefhebbers een set kunnen verzamelen. Een derde design blijft net als het genootschap niet voor iedereen toegankelijk. Deze is enkel te koop op Schiphol en andere vliegvelden. Het bijgeleverde geheime menu van gincocktails helpt iedereen de magie der komkommers machtig te worden.

Sprookjesachtige thee/ginfeestjes vragen om Hendrick’s Gin & Tonic met een komkommergarnering. Of een van de andere curieuze cocktails zoals de Cucumber Basil Smash. Dit recept mixt genoeg om twee theekopjes te vullen tijdens een knusse gin-tête-à-tête.

Cucumber Basil Smash

Ingrediënten
50 ml Hendrick’s Gin
25 ml vers citroensap
10 ml suikersiroop
10 kleine blaadjes basillicum
5 dunne schijfjes verse komkommer

Garnering
Een schijfje komkommer

Bereiding
Doe de basilicumblaadjes en komkommerschijfjes samen met de suikersiroop in een shaker en stamp goed fijn. Voeg Hendrick’s Gin, vers citroensap toe en vul de shaker tot driekwart met ijsblokjes. Shake 10 seconden, zodat de ingrediënten goed gemixt worden. Schenk de cocktail door een zeef uit in de twee theekopjes. Voeg in elk theekopje een ijsblokje toe en garneer met een schijfje komkommer.

Hendrick’s ‘Secret Order’ is voor een adviesprijs van €35,99 te koop bij Gall&Gall winkel, Sligro en betere slijterijen.