Licor 43 Baristo

Nieuw: Licor 43 Baristo

In Nieuws by Maxxium Nederland

Licor 43 Baristo

Licor 43 introduceert met trots haar nieuwste product: Licor 43 Baristo. Een melange van een vernieuwde samenstelling van Licor 43 Original met zeldzame exotische koffiebonen uit de Canarische eilanden. Vers geroosterde koffiebonen mengen harmonieus met rijpe fruittonen, citrus en vanille. Het resultaat is een elegante en complexe smaak.

Koffie uit de Canarische Eilanden

Licor 43 heeft de laatste koffieplantage in Spanje ontdekt. In de Agaete vallei op Gran Canaria verbouwen lokale koffieboeren hun koffie op slechts 400 meter hoogte, in de schaduw van bananen, -mango, en papaya bomen. Hierdoor krijgt de Canarische koffie haar exotische smaak met rijke tonen van rijp fruit, citrus en vanille.

Licor 43 Baristo

De Naam

De naam Baristo is een eerbetoon aan het vakmanschap van de Barista; een expert op het gebied van koffie.

De Fles

Geïnspireerd door de donkere kleuren van de koffie hebben we een uniek karakter aan onze fles gegeven door een zwarte coating toe te voegen aan de basis, die samensmelt in transparant glas om de donkere gouden kleur van de vloeistof te laten zien.

Het Label

Het ontwerp van het label rond het logo van 43 is geïnspireerd op de art-deco-stijldecoratie in de klassieke mediterrane cafés.

Perfect serve

Serveer Licor 43 Baristo over ijs.

Nu te koop

Licor 43 Baristo is nu te koop voor een adviesprijs van € 21,99

Meer informatie over Licor 43

www.licor43.nl
@licor43nl
licor43
licor43nl0286
Licor 43 Nederland


Afbeeldingen

Klik op één van onderstaande afbeeldingen om deze te downloaden. Je kunt hier ook alle afbeeldingen downloaden.