Nieuwste Hendrick’s giftpack voor tipsy theefeestjes in de rozentuin

In Nieuws by Maxxium Nederland

Kopjescocktails met de Garden of Unusual Wonders
Ieder jaar presenteert ‘s werelds wonderbaarlijkste gin een minstens zo buitengewone cadeauverpakking. Hendrick’s Gin geeft dit jaar haar meest geliefde groente een waarachtig podium met het ‘Garden of Unusual Wonders’ giftpack. De nieuwste limited edition onthult alle geheimen van de komkommer via cocktails in kopjes. Er zijn drie designs te verzamelen voor beschonken thee-soireetjes. Hendrick’s ‘Garden of Unusual Wonders’’ is voor een adviesprijs van €35,99 te koop bij Gall&Gall en betere slijterijen.

Die doorsnee drinkebroers mogen dan het glas verkiezen voor hun gin cocktail,wonderlijke ginnippers volgen het voorbeeld van Hendrick’s: gin in porselein. Het Garden of Unusual Wonders giftpack bestaat uit een 70cl fles Hendrick’s Gin met wonderschone kop en schotel. Het servies komt in drie verschillende designs, zodat gin liefhebbers een set kunnen verzamelen.

Het bijgeleverde geheime menu van gin cocktails helpt iedereen de kennis der komkommers machtig te worden. Want sprookjesachtige ginfeestjes vragen om Hendrick’s Gin & Tonic met een komkommer garnering. Of een van de andere curieuze cocktails, zoals de Cucumber Basil Smash. Onderstaand recept mixt genoeg om twee theekopjes te vullen tijdens een knusse gin-tête-à-tête in de rozentuin. Overige recepten zijn te vinden op het giftpack. 

Cucumber Basil Smash

Ingrediënten
50 ml Hendrick’s Gin
25 ml vers citroensap
12,5 ml suikersiroop
6-10 kleine blaadjes basilicum
3-5 dunne schijfjes verse komkommer

Garnering
Een schijfje komkommer

Bereiding

Doe de basilicumblaadjes en komkommerschijfjes samen met de suikersiroop in een shaker en muddle (stamp) goed fijn. Voeg Hendrick’s Gin en vers citroensap toe. Vul de shaker tot driekwart met ijsblokjes. Shake 10 seconden, zodat de ingrediënten goed gemixt worden. Strain (zeef) de cocktail in de twee theekopjes. Voeg in elk theekopje een ijsblokje toe en garneer met een schijfje komkommer. 

Ginnifer de Jong van Hendrick’s licht toe: ‘Of we nou gestuurd worden door onze eigenaardige maar wonderbaarlijke infusies van komkommer of door iets nog ongewoners, we creëren met Hendrick’s Gin het liefste objects d’art om thee in te serveren. En met thee bedoelen we doorgaans gin.’ 

Hendrick’s Garden of Unusual Wonders is voor een adviesprijs van €35,99 te koop bij Gall&Gall en betere slijterijen.