Business Services

Bij Business Services staan productbeschikbaarheid en klanttevredenheid centraal. Onze planners zorgen ervoor dat onze producten tijdig beschikbaar zijn voor onze klanten en de consumenten. Dit gaat in nauwe samenwerking met collega's van Sales en met de Brand Partners. De Customer Service afdeling doet de orderafhandeling van A tot Z. Het begint met een order van een klant en eindigt met een op tijd geleverde en juist gefactureerde bestelling. Op deze afdeling heb je veel contact met klanten, de logistieke dienstverlener en de commerciële collega's. We zijn trots op wat we doen en geen dag is hetzelfde.

Wie is Maxxium

Binnen Maxxium ben ik naast mijn rol als Operations & Project Manager ook lid van het Green Team. Dit is een team dat bestaat uit collega’s van verschillende afdelingen die zich graag extra inzetten op het gebied van sustainability en de maatschappij. Ik vind het super om zelf actief bij te kunnen dragen aan een duurzamere toekomst en tof dat Maxxium de kans biedt om daarmee aan de slag te gaan op een manier zoals we die als organisatie graag voor ons zien.

Joost

Operations & Project Manager

Samen met mijn team verzetten we dagelijks ontzettend veel werk. Ons team bestaat uit collega’s die al langere tijd werkzaam zijn binnen Maxxium. Dat zorgt ervoor dat we goed op elkaar zijn ingespeeld. Ik werk veel samen met onze Spaanse brand partner en dat is extra leuk omdat ik zelf Spaanse ben; taal is geen barrière.

Lucia

Logistics & Purchasing Coordinator

Join the team?

Klik hier