Finance

Op de afdeling Finance hebben we het vizier op de toekomst, zonder daarbij het verleden uit het oog te verliezen. We willen Maxxium en de merken die we voeren helpen door analyses en business cases. Maar tegelijkertijd beseffen wij dat dat beslissingen gebaseerd moeten zijn op accurate data uit het verleden. Daarom vinden het we ook zo belangrijk dat de financiële administratie robuust is; zodat we uit deze gegevens inzichten kunnen destilleren, inzichten op basis waarvan beslissingen genomen kunnen worden. Zijn we goed met cijfers? Ja. Zijn we gestructureerd? Ja ook. Maar veel belangrijker nog, we zijn communicatief vaardig, denken in oplossingen en zijn altijd bereid om onze collega's te helpen.

Wie is Maxxium

Ik ben nog niet zo lang werkzaam bij Maxxium en ben de organisatie dan ook nog steeds aan het leren kennen. Het onboarding proces heb ik tot nu toe als erg prettig ervaren. Je wil, wanneer je ergens start, natuurlijk zo snel mogelijk zo veel mogelijk kennis op doen. Wanneer alles nieuw is, is dat vaak veel. Maxxium heeft dan ook steeds de nadruk gelegd op het feit dat ik tijd moest nemen om alles in me op te nemen. Dat doe ik dan ook zeker. En ik kan je zeggen; het bevalt me hier tot nu toe super goed!

Faouzi

Financial Accountant

Als Financial Controller van Maxxium ben ik onder andere verantwoordelijk voor de juiste, volledige en tijdige verwerking van onze opbrengsten en kosten; de hierop uitgevoerde analyses geven een goed inzicht van de winstgevendheid per company, brand, product en klant. Daardoor kan het MT de juiste strategische beslissingen nemen voor de toekomst. Door mijn brede rol heb ik te maken met collega’s van alle afdelingen, in zowel Nederland als België. Binnen Maxxium heerst een leuke, informele sfeer, waardoor dit soort contactmomenten erg prettig zijn. Gezien mijn passie voor  Whisky ondersteun ik graag onze Sales & Marketingteams op de diverse Whiskyfestivals in Nederland. Dit is voor mij een uitje waar ik echt van kan genieten.

Martien

Financial Controller

Join the team?

Klik hier