Human Resources

De mens binnen Maxxium verdient oprechte aandacht en een werkomgeving waar je energie uit haalt en werkgeluk kan ervaren. Vanuit HR stellen we de employee journey centraal om deze plek te kunnen creƫren. Zo organiseren we verscheidene initiatieven waarbij we oog hebben voor onze 4 values. We stimuleren mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en durven daarbij buiten de bestaande kaders te denken. Met als doel de juiste mensen op de juiste plek. We staan als HR-afdeling midden in de organisatie waardoor we altijd toegankelijk en benaderbaar zijn.

Wie is Maxxium

Ik ben al ruim 23 jaar werkzaam bij Maxxium. Vandaar dat het hier voor mij echt als thuis voelt. Ik heb verschillende verhuizingen van kantoorpanden meegemaakt en ik geef eerlijk toe dat het huidige kantoor de winnaar is. We hebben een heerlijk lichte werkplek en een te gekke bar waar leuke borrels in worden gehouden. Ik vind het leuk om te zien en te ervaren hoe Maxxium zich door de jaren heen heeft ontwikkeld. Daarnaast heeft mijn eigen leven ook niet stil gestaan. Maxxium heeft mij in al die verschillende fases altijd ondersteund waardoor we nog steeds een perfecte match zijn.

Mandy

Office Manager

Mijn baan bij Maxxium combineer ik met een andere job. Iets wat ideaal kan aangezien ik veel vrijheid krijg om mijn agenda zelf in te delen. Uiteraard altijd in goed overleg met de rest van mijn team. Ik ben van mening dat die vrijheid er alleen kan zijn wanneer je elkaar kan vertrouwen. En dat vertrouwen is voor mij binnen Maxxium sterk aanwezig.  

Meike

HR-assistant

Join the team?

Klik hier