Sales

Samen met onze partners en de collega's van andere afdelingen, bouwen wij iedere dag aan een sterker Maxxium. Wij geloven dat de kwaliteit van ons Sales team samen met de objectieve data-analyses vanuit Trade Marketing het verschil maken waardoor wij onze partners echt kunnen helpen hun business te versterken en impact te maken. Binnen de Sales afdeling wordt eigen initiatief en ondernemerschap aangemoedigd en word je gefaciliteerd in je persoonlijke ontwikkeling en (door)groei.

Wie is Maxxium

Ik ben bij Maxxium gestart in de rol van accountmanager. In die rol heb ik de mogelijkheid en vrijheid gehad om projecten naar me toe te trekken. Dit heb ik dan ook met veel plezier gedaan. Doordat ik mijn rol verder uit kon breiden heb ik mij op verschillende vlakken snel kunnen ontwikkelen. Dat heeft er o.a. in geresulteerd dat ik de stap heb mogen maken naar de rol van National Accountmanager Gall&Gall. Deze rol brengt nieuwe verantwoordelijkheden en uitdagingen met zich mee. Door het vertrouwen van Maxxium voel ik mij gesteund om ook deze rol mij eigen te maken.

Nora

National Account Manager Gall&Gall

Inmiddels ben ik al ruim 35 jaar werkzaam bij Maxxium. Dat betekent dat ik veel ontwikkelingen binnen de organisatie heb meegemaakt en veel collega’s heb zien komen en gaan. Ik ben vaak onderdeel van het onboarding proces en laat nieuwe collega’s dan zien hoe ik te werk ga. In de loop van de jaren heb ik heel wat kennis en ervaring opgedaan die ik graag met anderen deel. Daarnaast vind ik het ook leerzaam en leuk om te horen hoe de ‘nieuwe generatie’ tegen bepaalde zaken aankijkt. Daar kan ik op mijn beurt dan weer wat van leren.

Peter

Rayon Manager Retail

Als Trade Marketing afdeling staan we centraal tussen de afdelingen in.  Dagelijks proberen we de verschillende afdelingen met elkaar in verbinding te brengen en gezamenlijk tot commerciële, consument- en klantgerichte groeiplannen te komen. Daarvoor is het belangrijk dat mijn collega’s en ik snel en vaak schakelen met Sales en Marketing. We proberen een constante brug te bouwen tussen deze afdelingen. Het samenwerken met veel verschillende disciplines en collega’s vergt een flexibele mindset en aanpassingsvermogen. Ik vind dat we daar binnen Maxxium sterk in zijn en dat er veel ruimte voor zelfstandigheid en ontwikkeling is. Als gewaardeerde collega’s kunnen we elkaar versterken en als één Maxxium team samenwerken.

Sasja

Manager Trade Marketing

Van een buitendienst Salesfunctie naar een binnendienst Wholesale functie en dat binnen een jaar. Maxxium heeft me niet alleen de gelegenheid geboden om kansen te pakken, ik heb ook de ruimte gekregen om kansen te creëren. In mijn ‘nieuwe’ rol als Jr. AM Wholesale mag ik mezelf verder gaan ontwikkelen. Wie weet waar die nieuwe ontwikkelingen me weer gaan brengen. Een ding is zeker; de ruimte die is er!

Timme

Jr. AM Wholesale

Join the team?

Klik hier