The Famous Grouse brengt de Schotse hooglanden naar de lage landen met The Famous Grouse House

 

Sinds 15 juni 2020 maken whiskyliefhebbers kans op een overnachting in The Famous Grouse House. Tijdens een van de acht compleet verzorgde overnachtingen zullen de winnaars zich even in Schotland wanen.

The Famous Grouse House is een tiny house, vormgegeven als een enorm whiskyvat met verrassende gadgets. Het zijn verborgen schatten die de winnaars zelf kunnen ontdekken. Een draai aan het hertengewei en de whisky bar opent zich. Het juiste boek in de boekenkast geeft toegang tot een potje darten in The Famous Grouse House. Dat is al een beleving op zich. Tel daar een prachtige setting bij op: in het hart van de natuur, aan de rand van een meertje. Hier zullen de winnaars bij een knapperend vuurtje neerstrijken na de barbecue. Een whisky tasting maakt het af. Een variatie van rijke, fruitige en soepele smaaksensaties nemen de winnaar mee op reis naar verschillende plekken in Schotland.

Deelnemen
Vanaf 15 juni tot en met 17 juli kunnen liefhebbers deelnemen aan de actie. Alle The Famous Grouse flessen zijn voorzien van een nekhanger met een unieke actiecode. Het enige dat deelnemers te doen staat, is de code invullen op de actiepagina: https://www.thefamousgrouse.com/house om kans te maken op de beleving. De winnaars worden 21 juli bekend gemaakt. De overnachtingen vinden plaats in augustus 2020.

Voor een sneakpreview kun je terecht op youtube: