Cocktail inspiratie voor de herfst & winter

The Flavour Selection is hét platform voor ondernemers die op zoek zijn naar toegankelijke cocktailrecepten met een scheut boozy inspiratie. Van moeiteloze mixdranken tot speciale creaties voor het herfst- en winterseizoen, ontdek hier alles wat u moet weten om uw gasten deze herfst en winter te verrassen!

Deze editie verwelkomen we een breed scala aan nieuwe producten, waaronder verleidelijke alcoholvrije en laag-alcoholische cocktails, evenals klassieke creaties die altijd populair blijven. Daarnaast heeft The Flavour Selection recepten voor huisgemaakte Siropen & Cordials om zo de koude dagen zo aangenaam mogelijk te maken.

Geniet van een seizoen van heerlijkheid met een vleugje bewustzijn!

Kijk op www.flavourselection.nl voor de recepturen en bereidingswijze en download onze nieuwe Cocktailinspiratie folder hier.

Giardino Mediterranean Dry

Giardino Vermouth is een super premium vermouth range, gemaakt met lokale, natuurlijke ingrediënten uit unieke regio's in Italië. Een Vermouth range die perfect geschikt is voor klassieke, premium cocktails.

De Vermouth Giardino Mediterranean Dry is een onderscheidende droge vermouth, gemaakt met verse, rijke Sorrento citroenschillen gecombineerd met Mediterrane kruiden, specerijen en botanicals. Hij is verfijnd genoeg om op zichzelf te drinken of te gebruiken in klassieke cocktails, maar toch helder genoeg om te mengen met verse en exotische ingrediënten. Deze vermouth is geproduceerd in Piemonte in Italië en is lichter en helderder dan zijn meer traditionele Franse en Italiaanse tegenhangers, danzij de frisse citrussmaak en een licht zoutgehalte.

Meer informatie over Giardino Mediterranean Dry