The Flavour Selection is hét platform voor ondernemers die op zoek zijn naar toegankelijke cocktailrecepten met een scheut boozy inspiratie.
Van Easy Mixers tot de populaire Spritz, van Tiki Vibes tot een smaakvolle Sour en van pre-batched tot blended cocktails. Ontdek hier alles wat u moet weten om deze lente en zomer uw gasten te verrassen!

Bekijk hier de nieuwe  The Flavour Selection Inspiratieboekje Zomer 2024

Kijk op www.flavourselection.nl voor meer recepturen en bereidingswijze.

 

Giardino Mediterranean Dry

Giardino Vermouth is een super premium vermouth range, gemaakt met lokale, natuurlijke ingrediënten uit unieke regio's in Italië. Een Vermouth range die perfect geschikt is voor klassieke, premium cocktails.

De Vermouth Giardino Mediterranean Dry is een onderscheidende droge vermouth, gemaakt met verse, rijke Sorrento citroenschillen gecombineerd met Mediterrane kruiden, specerijen en botanicals. Hij is verfijnd genoeg om op zichzelf te drinken of te gebruiken in klassieke cocktails, maar toch helder genoeg om te mengen met verse en exotische ingrediënten. Deze vermouth is geproduceerd in Piemonte in Italië en is lichter en helderder dan zijn meer traditionele Franse en Italiaanse tegenhangers, danzij de frisse citrussmaak en een licht zoutgehalte.

Meer informatie over Giardino Mediterranean Dry