Skills

Garnering

- halve passievrucht

Eenvoudig te bereiden in 3 stappen

1

Stap 1

Pre-chill een glas met ijs. Schenk de Passoa, bols vodka, vanillesiroop, limoensap en de passievruchtpuree in de shaker.

2

Stap 2

Vul de shaker met ijs en shake hard gedurende 10 seconden voor een goede schuimlaag.

3

Stap 3

Fine-strain in een gekoeld cocktailglas en garneer met een halve passievrucht.

Ingrediƫnten

- 40 ml Bols vodka

- 30 ml Passoa

- 30 ml Passievruchtpuree

- 20 ml vanillesiroop

- 5 ml limoensap

Optioneel voor een mooie schuimlaag:
10 ml gepasteuriseerd eiwit

Tools

- Shaker

- Strainer

Flavour

Zoet, licht, fruitig

Bols Vodka

Door de mooie gebalanceerde smaak en uiterste puurheid vormt Bols Vodka de perfecte basis voor cocktails. Dankzij een viervoudige distillering is de kwaliteit van Bols Vodka maar liefst vijf keer de norm die door de Europese Unie wordt vereist. Bols Vodka is een uitzonderlijk zachte en pure vodka, door het filteringproces door houtskool filters. De zachte afdronk maakt Bols Vodka een uitmuntende keuze voor het mixen van cocktails en mixed drinks.

Meer informatie over Bols Vodka