Skills

Garnering

- Geraspte chocolade

Eenvoudig te bereiden in 3 stappen

1

Stap 1

Pre-chill een cocktailglas met (crushed) ijs.

2

Stap 2

Vul een shaker met ijs en voeg hier alle ingrediƫnten aan toe. Shake hard gedurende 10 - 20 seconden voor een mooie schuimlaag.

3

Stap 3

Leeg het pre-chilled glas, zeef de inhoud van de shaker in het glas en garneer met geraspte chocola.

Ingrediƫnten

30 ML Brugal Anejo
20 ML Bols Brown Cacao
10 ML Licor Baristo
Shot espresso

Tools

- Cocktailglas
- Shaker

Flavour

Bitter, Koffie, Zoet

Licor 43 Baristo

Licor 43 Baristo is een melange van Licor 43 Original met zeldzame exotische koffiebonen uit de Canarische eilanden. Vers geroosterde koffiebonen samen met rijpe fruit, citrus en vanilletonen geven Licor 43 Baristo die harmonieuse, elegante en rijke smaak. De naam Bairsto is een eerbetoon aan het vakmanschap van de Barista; een expert op het gebied van koffie.

Meer informatie over Licor 43 Baristo