Lucas Bols heeft het nieuwste product uit haar range gelanceerd namelijk: Damrak 0.0 Virgin. Evenals de alcoholhoudende variant van Damrak heeft de Damrak 0.0 Virgin citrus wat de boventoon voert. Dit komt door het gebruik van twee verschillende soorten sinaasappelschillen in het distillaat namelijk die van de Cura?ao sinaasappel en de Valenciaanse sinaasappel. De afdronk van de Damrak 0.0 Virgin is wat kruidiger maar door de sinaasappel blijft ook Damrak 0.0 Virgin onmiskenbaar verfrissend.

Damrak Virgin

Het maken een fantastisch non-alcoholisch drankje, zonder het verliezen van smaak is niet gemakkelijk. Maar wij zouden geen echte Amsterdammer zijn als we het niet bleven proberen. Na 2 jaar mixen, blenden en perfectioneren van het recept, is het ons gelukt. En ja, daar zijn we trots op! Want zelfs met 0% alcohol heeft de Damrak Virgin zijn unieke smaak. Wil je nog sporten, ben je de BOB, of wil gewoon minder alcohol drinken? Hier is je antwoord!

Onze belofte

0% APOLOGETIC

0% ORDINARY

0% HANGOVER

100% FLAVOUR

100% AMSTERDAM

100% VIRGIN

De Perfect Serve

De Damrak 0.0 Virgin drink je het best als alcoholvrije G&T. Vul een copa glas met veel ijs, schenk hierbij 50ml Damrak 0.0 Virgin en top af met ongeveer 150ml tonic. Garneer met twee schijven verse sinaasappel en roer kort. Wil je de Damrak Virgin & Tonic extra fris maken? Voeg dan naast de verse sinaasappel een mooie plak verse gember toe. Ben je meer van het kruidige? Voeg dan naast de verse sinaasappel een takje verse rozemarijn toe.

Nu te koop

Damrak 0.0 Virgin is nu te koop voor een adviesprijs van ?21,99

Meer informatie over Damrak (Vir)Gin kun je vinden op onze social media kanalen of de website van damrakgin.

www.damrakgin.nl

https://www.instagram.com/damrakgin/

https://www.facebook.com/DamrakGin/