De Licor 43-familie breidt uit

Maxxium is verheugd om de nieuwste toevoeging aan de Licor 43-familie aan te kondigen: Licor 43 Crème Brûlée. Wereldwijd is de gastronomie in opkomst en consumententrends laten zien dat ook thuis meer geëxperimenteerd wordt met culinaire verwennerijen. Reden genoeg voor het introduceren van deze nieuwe likeur met complexe smaaknoten van vanille, gebrande suiker en gezouten karamel, mét behoud van de karakteristieke friszoete Licor 43 smaak.

Een ware smaaksensatie
Met Licor 43 Crème Brûlée brengt het Spaanse likeurmerk een ode aan één van ‘s werelds bekendste nagerechten. Het is een zijdezachte, lichte likeur met de unieke smaak van Licor 43, gecombineerd met de weelderige smaak van Crème Brûlée en een hint van gezouten karamel. De botanische- en citrus aroma’s van de originele Licor 43 combineren perfect met de vanille smaaknoten en het romige karakter. Dit maakt het een verrassende verwennerij voor de smaakpapillen. Heerlijk om puur te drinken of om mee te experimenteren in verrassende cocktails en desserts.

Beschikbaarheid
Licor 43 Crème Brûlée voegt zich bij de al indrukwekkende Licor 43-familie, naast favorieten zoals Licor 43 Original en Licor 43 Baristo, evenals Licor 43 Chocolate en de vegan Licor 43 Horchata. Deze nieuwste smaak is vanaf nu beschikbaar bij de meeste slijterijen in Nederland.

 

Licor 43 Crème Brûlée

Licor 43 Crème Brûlée is een complexe en elegante cream likeur gekenmerkt door een verrassende nieuwe smaak met behoud van de karakteristieke ziel van Licor 43. Deze zijdezachte, lichte Spaanse likeur combineert de complexe, zoete vanillesmaak van Licor 43 Original en de weelderige smaak van Crème Brûlée met een hint van knapperige karameltonen. Heerlijk om puur te drinken of om mee te variëren in een verrassende cocktail.

Meer informatie over Licor 43 Crème Brûlée