24, 25 en 26 maart was het jaarlijkse whisky festival in Groningen, vier sessies met de mooiste whisky in de Suikerfabriek. Maxxium was ook aanwezig met haar mooiste whisky’s Glenfiddich, The Balvenie, Highland Park en Glenrothes en een fantastische presentatie. Een weekend met Starters classes, Silent tastings, een Highland Park Experience en natuurlijk whisky proeven op de stand.

Nieuw dit jaar was de Highland Park experience; een geweldige beleving waarin de bezoekers mee genomen werden naar de Orkney eilanden en de distilleerderij van Highland Park. Op rijmende wijze, met wind en mist, kreeg de bezoeker het verhaal van Highland Park te horen.

Na het bezoeken van de Highland Park experience & de silent tastings, met onze ambassdeurs Tony (Glenfiddich) en Melody (Highland Park), kon de bezoeker stoom afblazen bij Monkey Shoulder onder het genot van de welbefaamde ‘OMG’ en een potje Monkey Jenga.

Al met al een fantastisch weekend. Alle lof voor de organisatie en de medewerkers van Maxxium zich ontpopte tot ware whisky ambassadeurs.

Lees ook het verslag op de website van Tony met meer fotos van de silent tastings. Klik hier voor zijn website.

?? ? ? ?Het Maxxium Team tijdens Whisky Festival Noord Nederland