Nieuw: Monkey Shoulder Smokey Monkey

Monkey Shoulder introduceert in Nederland ein-de-lijk Smokey Monkey. Ook een Blended Malt Whisky, net als de Monkey Shoulder Original, maar dit keer met een rokerige goddelijkheid. Klaar voor de herfst? Haal dan snel deze Smokey whisky in huis en haal de cocktail meester in jou naar boven.

Een rokerige blend van Schotse malts

Smokey Monkey is een Blended Malt Whisky uit Schotland , gemaakt van geturfde en ongeturfde single malts. Door de rijping in eikenhouten vaten, ontstaat deze rokerige, romig zoete whisky. Ook deze whisky is gemaakt om mee te mixen, dus ben je op voor een wat krachtigere, rokerige uitdaging, probeer dan eens één van onze Smokey cocktails!

Smokey Monkey Tasting Notes

Smokey Monkey komt in de neus binnen met aroma’s van gerookt eikenhout, zachte vanille en subtiele citrus. In de smaak proef je dan ook gedroogd turf, maar in een romig & kruidig zoet jasje. In de afdronk behoudt deze whisky haar rokerigheid, maar net als in de smaak ook haar zoete en toegankelijke karakter.

Smokey Ginger Monkey

Smokey Monkey heeft net als de Monkey Shoulder Original smaken van gember en sinaasappel, vandaar dat de Smokey Ginger Monkey ook één van de perfect serves is. Serveer hem samen met Ginger Ale over ijs & garneer met een sinaasappelschijfje.

Monkey Shoulder Smokey Monkey

Smokey Monkey is een variant op de orginele Monkey Shoulder, ook een Blended Malt Whisky. Door het gebruik van zowel geturfde als ongeturfde single malts, ontstaan er aroma’s van gerookt eikenhout , zachte vanille en subtiele citrus. Turf, zachte vanille en kruiden komen dan ook terug in de smaak , met een rokerige en zoete afdronk. Ook deze whisky is gemaakt om te mixen , dus probeer hem eens samen met Ginger Ale (Smokey Ginger Monkey).

Meer informatie over Monkey Shoulder Smokey Monkey