Skills

Garnering

- 1 sinaasappelschijfje

- 2 kaneelstokjes

Eenvoudig te bereiden in 4 stappen

1

Stap 1

Vul de kan met ijsblokjes en voeg het gesneden fruit toe.

2

Stap 2

Voeg 250ml rode wijn en 250ml sinas toe.

3

Stap 3

Voeg 125ml Licor 43 en 20ml Bols Cherry Brandy toe.

4

Stap 4

Roer goed door en garneer af met sinaasappel en kaneel

Ingrediƫnten

- 250 ml fruitige rode wijn

- 250 ml sinas

- 125 ml Licor 43 Original

- 40 ml Bols Cherry Brandy

- Appel, limoen, sinaasappel en kaneel

Tools

- Pitcher

- Jigger

Flavour

Fruitig, Zoet

Bols Cherry Brandy

Bols Cherry Brandy is een dieprode kersenlikeur van verse kersen uit Oost Europa, waar kersenlikeur een oude traditie is. Kersenpitten worden geplet en geven de Bols Cherry Brandy zo een lichte amandelsmaak. Extracten uit verschillende kruiden en specerijen leveren een goed uitgebalanceerde likeur. De best verkopende Bols Cherry cocktail is de Singapore Sling, voor het eerst gemaakt in het Raffles Hotel in Singapore. Het complete, gedetailleerde recept voor de Singapore Sling wordt gratis meegegeven (samen met het glas) bij elke Singapore Sling die verkocht wordt. In het topseizoen verkoopt de bar 3000 Singapore Slings per dag alhoewel ze er spijtig genoeg voor gekozen hebben de meesten in premix voor te bereiden.

Meer informatie over Bols Cherry Brandy